Om Bransjeforeningen

NORALARM

NORALARM

ETABLERT i 1970

NORALARM

Ble etablert 26. august 1970. Foreningen består av medlemsbedrifter som alle jobber for å høyne nivået på så vel bransjen som produkter og løsninger innenfor våre fagfelt.

Vi jobber for at kunden skal få den optimale løsning ut i fra gjeldende prinsipper, rask detektering og riktige tiltak. Målet er økt trygghet og sikkerhet for redusert skadeomfang. Dette oppnår vi ved å gi sluttbrukere, konsulenter og utvalgte interesse grupper korrekt informasjon, og ved å representere bransjen i kontakt med nasjonale, internasjonale myndigheter og organisasjoner, bl.a. i forbindelse med standardisering samt sertifisering.

I tillegg forsøker vi å påvirke myndigheter og forsikringsselskaper, slik at de stiller klare krav med hensyn til person- og eiendoms beskyttelse.

God yrkeskunnskap, kvalitetsprodukter og systemløsninger utgjør basisen for kunde- og behovstilpassede sikkerhetsløsninger. Ved å velge en NORALARM bedrift som din leverandør har du en samarbeidspartner som du kan stole på følger denne policy.

– Brannalarm

– Innbruddsalarm

– Adgangskontroll

– Kameraovervåking

– Talevarsling

– Heisalarm

– Nødbelysning

– Alarmoverføring

REGISTRERE NYTT MELDEMSKAP?

Med følgende skjema kan din bedrift søke opptak i bransjeforeningen Noralam.

TIL SKJEMA

BRANSJEFORENINGEN

Se en komplett liste over foretak som listes i foreningen.

SE MEDLEMSLISTE

ENDRE INNHOLD ELLER OPPLYSNINGER

Bidrar du med bransjeforeningens artikler eller skal endre opplysninger registrert på din bedrift bruk dette skjema.

NYTT INNLEGG ELLER ENDRINGER